Vakmanschap sinds 3 generaties

Werkwijze

Advies

Tijdens de voorbereiding van uw project, bieden we oplossingen op maat aan en geven we gepast advies met betrekking tot energie en klimaat. We vertrekken daarbij steeds van uw ideeën en wensen. We bekijken welke producten en diensten er nodig zijn en stellen zo samen het traject op. Doordat we onze uitgebreide vakkennis en ervaring reeds aanwenden in de beginfase, kunnen we topkwaliteit garanderen.

Ontwerp

Wij ontwerpen een installatie op maat van uw project: van tekeningen en beschrijvingen tot de definitieve calculaties. Daarvoor gebruiken we diverse softwareprogramma’s zoals Stabicad, AutoCAD en diverse eigen rekentools. Nadien stellen we de plannen op.

Uitvoering

Doordat het ontwerp tot op het niveau van realisatie zorgvuldig is uitgewerkt, kan de uitvoering van uw installatie vlot en volgens planning verlopen. We volgen nauwkeurig op of elke stap naargelang uw wensen verloopt.

We beschikken over ons eigen atelier en magazijn. Hier bereiden we de werkzaamheden voor, zoals bijvoorbeeld de productie van prefabonderdelen. Dit laat ons toe zo optimaal en efficiënt mogelijk te werken.

Beheer

Onze afdeling Service & Onderhoud staat in voor het onderhoud van uw installatie. We willen niet enkel tijdens de installatie maar ook nadien een absolute kwaliteit waarborgen. Uw installatie continu optimaal laten functioneren, op lange termijn, is onze topprioriteit. Klanttevredenheid is één van onze kernwaarden: bent u tevreden, dan zijn wij dat ook.