Missie & visie

Vakmanschap sinds 3 generaties

Missie & Visie

Missie

Straumann-Dhoop verzorgt installaties in zowel nieuwe als bestaande gebouwen. Wij adviseren, calculeren, ontwerpen (op maat), realiseren en beheren aan de hoogst mogelijke kwaliteit én tegen een scherpe prijs. We houden daarbij steeds rekening met de eisen van de klant en energiezuinige klimaatoplossingen.

Visie

Kwaliteit op tijd: daar staan we voor. We streven ernaar u de best mogelijke installatie te kunnen aanbieden, binnen de afgesproken termijn. En steeds met de nodige deskundigheid en passie.

Strategie

Kwaliteit leveren binnen een vooropgestelde deadline, vraagt een strakke planning en opvolging van het project. Wij werken daarom vanaf de start proactief mee: van het ontwerp tot de oplevering en aansluitend het beheer. Hiervoor gebruiken we verschillende methodes zoals LEAN, BIM en 5S. Deze principes laten ons toe het traject zo efficiënt mogelijk te doorlopen. Wij volgen ook de laatste trends in technologie op de voet, en laten ons inspireren door opleidingen om de nieuwste technologieën en technieken te kunnen voorstellen en toepassen.